Byggerådgivning i Roskilde

Hvis du planlægger en tilbygning eller opførelsen af et nyt byggeri, kræver det udarbejdelsen af et myndighedsprojekt, som omfatter både detaljerede tegninger og beskrivelser. Med mere end 20 års erfaring som ingeniør og arkitekt, er vi klædt på til at guide dig sikkert igennem denne proces.

Byggerådgiver i Roskilde

Har du ambitioner om et fejlfrit byggeprojekt? Med vores ekspertise i byggerådgivning i Roskilde sikrer vi, at dit projekt gennemføres effektivt og overholder alle tekniske krav. Vores grundige forståelse af byggeregler og strenge kvalitetsnormer garanterer en problemfri udvikling fra de indledende tegninger til den endelige konstruktion.

byggerådgiver roskilde

Arkitekt- og Ingeniørrådgivning

Cases

Ny 1. sal og tilbygning

Under Lindene, Holte

Ny 1. sal og tilbygning

Landsevej, Holte

Ny 1. sal og tilbygning

Vangebovej, Holte

Tilbygning og energirenovering

Rudersdalsvej, Holte

Tilbygning

Borgmester Schneidersvej, Holte

Arkitekttegnet liebhaverejendom

Helgasvej, Holte

Projektforløb

Et projektforløb kan se ud som følgende

1. IDÉ-MØDE

Byggerådgiveren kommer ud til et møde i huset. Vi tager en snak omkring jeres ønsker og behov, og byggerådgiveren vurderer muligheder i forholdt til huset, grunden mv.

2. SKITSE-PROJEKT

Baseret på idé-mødet, kan det aftales at arkitekten udarbejder et skitse-projekt. Et skitse-projekt er ”grov streg”, der visualiserer arkitektens idé til projektet, uden at dette dog er færdig gennemarbejdet.

3. MYNDIGHEDSPROJEKT

Myndighedsprojektet er det skal indsendes til kommunen, for at de kan udstede en byggetillaldelse.

I myndighedsprojektet samles bygherres, arkitektens, lovens rammer til ét, og danner således rammen for det færdige projekt. Myndighedsprojektet består af målfaste tegninger; situationsplan, planer, facader, snit, samt beskrivelse af projektet ift. Bebyggelsesprocent, energikrav mv.

4. KONTRAHERING

Ark-ing Byg kan bistå med kontrahering med entreprenører. Økonomi, tidsplaner, aftalegrundlag, ”worst-case-scenarie” mv. kan være godt at have belyst førend man indgår endelige aftaler.

5. BYGGEPERIODEN

Ark-ing Byg tilbyder at yde tilsyn og/eller byggestyring af dit byggeprojekt i byggeperioden. Tilsyn fra en uvildig rådgiver, kan spare dig for bøvl, forsinkelser, fejl, mangler og ekstraregninger. Tilsynsarbejdet er f.eks. at føre opsyn med håndværkernes arbejde, at afholde byggemøder, svare på spørgsmål fra entreprenørerne, løse problemer så der ikke opstår unødige forsinkelser, samt sørge for at økonomien og tidsplanen bliver overholdt.

Tilsyn er ikke et lovkrav, men kan være en god ting at tilvælge.

Kontakt os

Har du et byggeprojekt eller en byggedrøm, så kontakt os.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.