Skitseprojekt

Når du planlægger en tilbygning eller et nyt byggeri, er det afgørende at udarbejde et skitseprojekt, der visualiserer arkitektens idéer og visioner for projektet.

Kompetent rådgivning til skitseprojekter

Ønsker du et fejlfrit byggeprojekt? Vores professionelle rådgivning sikrer, at dit skitseprojekt bliver grundigt udarbejdet og opfylder alle dine ønsker og behov. Med vores ekspertise i arkitektur og design garanterer vi en inspirerende og funktionel løsning fra idé til færdigt projekt.

skitseprojekt

Ingeniør - og arkitektrådgivning

Cases

Ny 1. sal og tilbygning

Under Lindene, Holte

Ny 1. sal og tilbygning

Landsevej, Holte

Ny 1. sal og tilbygning

Vangebovej, Holte

Tilbygning og energirenovering

Rudersdalsvej, Holte

Tilbygning

Borgmester Schneidersvej, Holte

Arkitekttegnet liebhaverejendom

Helgasvej, Holte

Projektforløb

Et projektforløb kan se ud som følgende

1. IDÉ-MØDE

Vores arkitekt rådgiver kommer ud til et møde i huset. Vi tager en snak om jeres ønsker og behov og vurderer mulighederne i forhold til huset og grunden.

2. SKITSE-PROJEKT

Baseret på idé-mødet kan det aftales, at arkitekten udarbejder et skitseprojekt. Dette er en ”grov streg”, der visualiserer arkitektens idé til projektet.

3. MYNDIGHEDSPROJEKT

Når skitseprojektet er på plads, skal der udarbejdes et myndighedsprojekt, som skal indsendes til kommunen for at få byggetilladelse.

I myndighedsprojektet samles bygherres, arkitektens og lovens rammer til ét, og danner rammen for det færdige projekt. Det består af målfaste tegninger; situationsplan, planer, facader, snit samt en beskrivelse af projektet ift. bebyggelsesprocent, energikrav mv.

4. KONTRAHERING

Ark-ing Byg kan bistå med kontrahering med entreprenører. Økonomi, tidsplaner, aftalegrundlag mv. kan være godt at have belyst, før man indgår endelige aftaler.

5. BYGGEPERIODEN

Ark-ing Byg tilbyder tilsyn og/eller byggestyring af dit byggeprojekt i byggeperioden. Tilsyn fra en uvildig rådgiver kan spare dig for bøvl, forsinkelser, fejl, mangler og ekstraregninger. Tilsynsarbejdet omfatter opsyn med håndværkernes arbejde, byggemøder, problemløsning samt sikring af økonomi og tidsplan.

Tilsyn er ikke et lovkrav, men kan være en god ting at tilvælge.

Kontakt os

Har du et byggeprojekt eller en byggedrøm, så kontakt os.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.