Myndighedsprojekt

Når du planlægger en tilbygning eller et nyt byggeri, er det afgørende at udarbejde et myndighedsprojekt med detaljerede tegninger og beskrivelser.

Kompetent rådgivning til myndighedsprojekter

Ønsker du et fejlfrit byggeprojekt? Vores professionelle arkitekt rådgivning sikrer, at dit myndighedsprojekt forløber effektivt og opfylder alle tekniske standarder. Med vores ekspertise i komplekse byggeregler og kvalitetskrav garanterer vi en problemfri proces fra planlægning til færdiggørelse.

myndighedsprojekt

Ingeniør - og arkitektrådgivning

Cases

Ny 1. sal og tilbygning

Under Lindene, Holte

Ny 1. sal og tilbygning

Landsevej, Holte

Ny 1. sal og tilbygning

Vangebovej, Holte

Tilbygning og energirenovering

Rudersdalsvej, Holte

Tilbygning

Borgmester Schneidersvej, Holte

Arkitekttegnet liebhaverejendom

Helgasvej, Holte

Projektforløb

Et projektforløb kan se ud som følgende

1. IDÉ-MØDE

Vores rådgiver kommer ud til et møde i huset. Vi tager en snak om jeres ønsker og behov, og vurderer mulighederne i forhold til huset og grunden.

2. SKITSE-PROJEKT

Baseret på idé-mødet kan det aftales, at arkitekten udarbejder et skitseprojekt. Dette er en ”grov streg”, der visualiserer arkitektens idé til projektet.

3. MYNDIGHEDSPROJEKT

Myndighedsprojektet skal indsendes til kommunen for at få byggetilladelse.

I myndighedsprojektet samles bygherres, arkitektens og lovens rammer til ét, og danner rammen for det færdige projekt. Det består af målfaste tegninger; situationsplan, planer, facader, snit samt en beskrivelse af projektet ift. bebyggelsesprocent, energikrav mv.

4. KONTRAHERING

Ark-ing Byg kan bistå med kontrahering med entreprenører. Økonomi, tidsplaner, aftalegrundlag mv. kan være godt at have belyst, før man indgår endelige aftaler.

5. BYGGEPERIODEN

Ark-ing Byg tilbyder tilsyn og/eller byggestyring af dit byggeprojekt i byggeperioden. Tilsyn fra en uvildig rådgiver kan spare dig for bøvl, forsinkelser, fejl, mangler og ekstraregninger. Tilsynsarbejdet omfatter opsyn med håndværkernes arbejde, byggemøder, problemløsning samt sikring af økonomi og tidsplan.

Tilsyn er ikke et lovkrav, men kan være en god ting at tilvælge.

Kontakt os

Har du et byggeprojekt eller en byggedrøm, så kontakt os.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.